Mint gyártó első osztályú szervizelést vállalunk az általunk, vagy más termelő által kézbesített szerszámokra.

Körfűrészek szervizelése

Minden körfűrészt szükséges rendszeresen karbantartani. Tisztítani, újraélezni, egyengetni, hengerelni és a fogokat cserélni. Amikor a zsugorított karbid fogak már túl kicsik, helyettesíteni kell újakkal. Az élezést modern CNC gépeken végezzük olajhűtéssel. A forrasztás speciális CNC vezérelt automatákkal történik. Ezáltal a minőség garantált. Zsugorított karbidokat Ceratizit-tól vásároljuk. A kötőanyag ezüst alapú. Gazdag tapaszta- latokkal rendelkezünk a körfűrészek javításának terén és szívesen adunk tanácsot. Csakis olyan szerszámokat javítunk ahol a szervizelés kifizetődő. Szakképzett alkalmazottjaink mindig felülbírálják a javítás effektivitását.

fűrészszalagok szervizelése

Fűrészszalagok esetében a megfelelő karbantartás még nagyobb hatással van a vágási teljesítményre mint a körfűrészeknél. Ügyfeleinknek rendszeres szervizelést és szállítást kínálunk. Repedések kihegesztését, egyengetést, hengerlést, fogak újravágását, köszörülést, duzzasztást és sztellitezést végezünk. Fűrészszallagjai hengerlése CNC vezérlésű gépeken történik pontosan a követelményei alapján. Ezek a gépek 0,02 mm-es pontosságot érnek el, amit kézi gépekkel lehetetlen elérni. Ez biztosítja, hogy szalagjai min- dig pontosan fognak ülni a kerekek koronáján és maximális teljesítményt fognak nyújtani. CNC vezérelt köszörűgépeinken bármilyen fogprofil újraélezhető beleértve a téli fogat is. A sztellitezés ISELI típusú gépeke történik. Természetesen ugyan úgy, ahogy a körfűrészek esetében is a javítás effektivitását felülbíráljuk. Amennyiben kételyek merülnének fel az ügyféllel való konzultálás után az adott szerszámot kiselejtezzük.

Gatterlapok szervizelése

A gatterlapok szervizelése magába foglalja azok tisztítását, élezését, egyengetését, hengerlését és sztellitezését. Az ügyfél dönti el melyik operációk kivitelezését rendeli meg nálunk.

Marók és kések szervizelése

Marószerszámokat üzleti partnereink élezik. Kitört fogak, vagy az egész szerszám renoválása is lehetséges. Gyalukések, aprítókések, őrlőkések élezését vállaljuk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden javított szerszám esetében először megítéljük a munkálatok kifizetődését. Csakis azokat a szerszámokat javítjuk meg, ahol az megéri. Amennyiben termékkatalógusunkban nem találta meg a keresett terméket, kérjük ne habozzon értesíteni területi képviselőjét. Gyártási lehetőségeinkhez mérten megítéljük a kért termék legyárthatóságát.