Terpeszthető gatterlapok

Viszonylag olcsó, egyszerű felépítésű szerszámok, alacsony gyártási igényűek. Élet- tartamuk kemény krómozott felület használata által hoszabbítathó meg, mely növeli a vágóél tartósságát, és védi a szerszámot az oxidációval szemben. Ügyfeleinknek nyers állapotban adjuk a gatterlapokat tetszőleges fogalakkal és osztással, vagy a lejjebb feltüntetett ábrán standard fogformákkal. Kérésre vállaljuk a gatterlapok professzionális terpesztését, élezését.

 

Sztellitezett gatterlapok

A sztellitezett gatterlapok előnye, hogy nagyobb a vágóél élettartamuk, minőségibb vágási felületet produkálnak. Hátrányuk, hogy nagyobb teljesítményű gépek szükségesek, mivel nagy a vágási ellenállásuk. Ezeket a gatterlapokat a lenti ábrán feltüntetett fogalakokkal kínáljuk az alábbi fogosztások mellett: 25, 26, 28, 30 és 35 mm. A sztellit oldalsó átfedése szabványosan 0,95 mm.

 

Minigatterlapok

Széles körben kínálunk minigat- terlapokat. Ügyfeleink szükségleteitől függően gyártjuk le a megfelelő alakkal, méretekkel legfőképpen Wintersteiger gépekbe. Olyan acélszalagból készülnek, melyek fűrészszalagjaink alapa- nyagául szolgálnak. A fogak sztellitezettek. A fogprofil, fogosztás teljes mértékben testre szabható az ügyfél igényeinek függvényében.